Zpět na blog
Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

V druhé epizodě podcastu Mindset Upgrade si povídám s Hankou Havlátovou (zazracnehubnuti.eu), která lidem pomáhá překonávat životní překážky využíváním technik neurolingvistického programování (NLP).

Hanka Havlátová NLP

Skrz koučing a své workshopy již pomohla tisícům lidem vypořádat se s problémy od nadváhy a zdravotních obtíží přes stresy na pracovišti a tíživé finanční situace až po neshody ve vztazích.

Zúčastnil jsem se dvou workshopů, kde jsme se učili praktické NLP techniky, které sami můžeme využívat ve svých životech, abychom se sebou dokázali lépe pracovat a naučili se přeprogramovávat svůj mozek tak, aby fungoval efektivněji a snadněji se vypořádával s obtížnými situacemi.

V rozhovoru si nejprve povídáme o tom, jak se Hanka škrábala ze zdravotních problémů a depresí a poté se dostáváme k tomu, co je to NLP a jaká jsou jeho praktická využití.

Přeskočte na to, co vás zajímá:

[02:34] Hančin příběh vyhoření
[08:59] Uzdravení skrz zelený ječmen a chlorellu
[14:14] Překonání depresí
[19:30] Cesta k metodě NLP
[21:26] Co je to NLP
[24:44] Příběhy lidí, kterým NLP pomohlo zlepšit život
[31:19] Efekty NLP na děti
[32:04] Technika NLP, kterou si můžete sami zkusit doma
[39:04] Práce s emocemi a odhalování zdroje nepříjemných pocitů
[40:47] Jak Hanka pomocí NLP submodalit překonala nejtěžší situaci za poslední půl rok
[47:52] Co dělá Hanku nejvíce šťastnou?

“Mozek ví, co je tady. Emoce a pocity ví, kam máme dojít. Vědí, co je pro nás dobré.”

 

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář