Zpět na blog

(Ano, foukalo. Ano, hodně.)

Epizodu můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

Jestli na některé z platforem nemůžete novou epizodu najít, zaklikněte si odběr, ať na vás vyskočí ihned, jakmile bude k dispozici – distribuce (obzvlášť na Apple Podcasts) někdy chvíli trvá.

A o čem to dnes je?

Dnešním hostem podcastu Mindset Upgrade je Lukáš Nepita, se kterým jsem se seznámil v létě 2020. Zapovídali jsme se tehdy o tom, v čem podnikáme. Jeho vyprávění o tom, jak vybudoval největší český a slovenský eshop s party potřebami partykostym.cz mě tak nadchlo, že jsem s ním chtěl nahrát rozhovor a o 5 měsíců později se tak i podařilo.

Lukáš se svojí ženou Janičkou vybudovali byznys, který jim díky skvěle nastaveným procesům a automatizacím umožňuje pracovat, když chtějí, ale když nechtějí, tak si mohou užívat livestyle plný společného volného času, cestování, budování, sportování a seberozvoje.

Jana Nepitová a Lukáš Nepita partykostym.cz

Lukáš je hodně skromný a nechce se svými úspěchy chlubit, tak v rozhovoru nepadla žádná příliš konkrétní čísla, ale hodnota rozhovoru je o to větší, že jsme se nezaměřili jen na podnikání samotné, ale i na mindset, tedy nastavení hlavy, a přístup k životu celkově.

Bavíme se o životních prioritách, work-life balancu, energy managementu i vytrvalosti, která je podle Lukáše klíčem k úspěchu.

Přeji vám krásný inspirativní poslech!

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář