Zpět na blog

Epizodu můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

A o čem to dnes je?

Využijte kupón LUCIAVITA a získejte 15% slevu na celý sortiment e-shopu prazskacokolada.cz!

V tomto dílu podcastu si povídáme se zakladatelem firmy Pražská čokoláda Steiner & Kovarik a autorem knihy Síla hotentota o všem, co by vás mohlo zajímat o čokoládě.

Myslíme si, že až tenhle rozhovor doposlechnete, budete čokoládu vnímat jinak, než jak jste ji vnímali doposud. Celý zbytek vašeho života bude díky tomu obohacen, protože už budete vědět, jak vybrat kvalitní čokoládu a jak k její konzumaci přistupovat vědoměji. A nebo možná naopak budete zhrzeni z toho, že si už jen tak nepořídíte běžnou čokoládu ze supermarketu. No, uvidíte sami! 🙂

🎧 V rozhovoru uslyšíte:

  • Co má společného čokoláda a osobní rozvoj?
  • Jak Petr objevil kvalitní zdroje bobů v Jižní Americe?
  • Jaká je pravda o značce „fairtrade“ a kde se pohybují ceny kvalitních čokolád?
  • Proces výroby od kakaového bobu až k čokoládě
  • Nejčastější mýty o čokoládě, kterým lidé věří
  • Spirituální směr a hodnoty Petrových čokolád
  • (Ne)mléko v čokoládě a nově připravované druhy s houbami
  • Benefity kvalitní čokolády

 

Odkazy:

Líbí se vám naše tvorba?

Nově nás můžete podpořit na Patreonu a k tomu získat exkluzivní bonusy.

Jestli vás tento podcast baví a přináší vám do života hodnotu nebo jen chcete podpořit naši tvorbu, jděte na www.patreon.com/luciavita a vyberte si jednu ze tří úrovní odměn. Virtuálně nás tak pozvete na čaj a získáte bonusy, které jinde nenabízíme. 😇🍵🙏 Moc děkujeme!

Vybrat odměnu 💎

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář