Zpět na blog

Epizodu můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

Autor fotky: Ivo Habran

Jestli na některé z platforem nemůžete novou epizodu najít, zaklikněte si odběr, ať na vás vyskočí ihned, jakmile bude k dispozici – distribuce (obzvlášť na Apple Podcasts) někdy chvíli trvá.

Rozcestník pro nejlepší rok 2021 – vytvoř si svůj ideální život.

A o čem to dnes je?

Dnešním opravdu speciálním hostem je moje přítelkyně, letuška, neskutečně silná, odhodlaná a milující žena Luci Jeschková (jaletim.cz).

Přestože si ráda nechává říkat zdrobněle „Lucinka“ nebo „Luci“, má v sobě obrovskou vnitřní sílu a na kontě spoustu zkušeností a obtížných výzev, které v životě překonala. Zároveň si umí snad nejlépe ze všech lidí, které mám kolem sebe, vysnívat svůj život a plnit si své sny. V rozhovoru se bavíme o tom, jak přesně to dělá.

Budeme si povídat o osobním rozvoji, o tom proč nedělat kompromisy a jak balancovat jednotlivé oblasti svého života. Dostaneme se i k vyprávění o temnějších tématech jako překonání vážné nemoci a deprese a jak nás všechny těžké zkušenosti můžou posílit.

Pro mě osobně je tohle nejinspirativnější rozhovor, který jsem kdy nahrál, a věřím, že když si vyhradíte hodinku svého času a doposlechnete ho do konce, bude velkým přínosem i pro vás.

V rozhovoru probíráme (nejen):

  • Jak si nastavovat své sny, aby se naplnily (oltář snů místo TV)
  • Jak jsme se poznali na kempu osobního rozvoje Marka Dzirasy
  • Proč si psát deník vděčnosti
  • Jak být losos: “Klidně pluj proti proudu, ale hlavně buď svůj.”
  • Ženská cykličnost a jak ji využít ve svůj prospěch (+ slíbený odkaz: kniha Jak na ženy)
  • Překonání deprese a nalezení své vnitřní síly
  • Co byste dělali, kdyby vám zbýval týden života?
  • Je sobecké být cílevědomý?
  • Žádné mezikroky, žádné kompromisy – buď něco dělat pořádně, nebo vůbec
  • Jaké to je žít s lososem
  • Životní balanc a hodnoty

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář