Zpět na blog

Epizodu můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

A o čem to dnes je?

Co je to Mužská cesta? Co dnešním mužům chybí? Jak objevit své poslání a udělat si ve svém životě větší jasno? Jak zvládat emoce své ženy? Povídáme si s expertem na vztahy a sexualitu Richardem Vojíkem.

Richard (www.richardvojik.cz) více než 20 let pomáhá lidem měnit vědomí sebe sama a zlepšovat jim život, sexualitu a vztahy s partnery.

My jsme se k Richardovi dostali tak, že Luci u něj byla před lety na párovém retreatu a já jsem se zúčastnil jeho Srazu hustých Mužů 2021.

Jestli je na něm něco fakt super, tak jak přirozeným, lehko pochopitelným a humorným způsobem dokáže předávat svoje vědomosti a zkušenosti, o kterých se běžně doma ani ve škole nemluví.

Mindset Upgrade Podcast Richard Vojík Mužská cesta

 

🎧 V rozhovoru uslyšíte:

  • Richardova cesta – jak se dostal od studia technologie výbušnin a záchranáře přes karate a ninjutsu až k tantře a mužské cestě.
  • Učitelé, kteří Richarda nejvíce ovlivnili.
  • Jak se liší mužský a ženský přístup k životu a sexualitě a z čeho to historicky vzniklo.
  • Co se děje na Srazu Hustých Mužů a co je to Mužská cesta.
  • Co dnešním mužům chybí a jaká je jejich role ve společnosti.
  • Jak využít techniku cirkulace energie pro zvládání emocí ženy a co to je chlapská menstruace a ovulace.
  • Jak objevit své poslání a udělat si ve svém životě větší jasno.
  • Jaká je role přechodových rituálů a strachu v dospívání muže a co je to Vision Quest.
  • Jak zlepšit naše partnerské vztahy pomocí vědomého přístupu k emocím.

„Každý člověk by si měl jednou za dva za tři roky zrekapitulovat, co chce dělat v životě. Podívat se, co se dělo, jaký to bylo a jestli tímto směrem fakt chce jít dál.“ – Richard Vojík

Bonusy a odkazy:

Líbí se vám naše tvorba?

Nově nás můžete podpořit na Patreonu a k tomu získat exkluzivní bonusy.

Jestli vás tento podcast baví a přináší vám do života hodnotu nebo jen chcete podpořit naši tvorbu, jděte na www.patreon.com/luciavita a vyberte si jednu ze tří úrovní odměn. Virtuálně nás tak pozvete na čaj a získáte bonusy, které jinde nenabízíme. 😇🍵🙏 Moc děkujeme!

Vybrat odměnu 💎

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář