Zpět na blog

Epizodu podcastu si můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

A o čem to dnes je?

Spousta lidí se v životě cítí ztraceně. My ale věříme, že každý může najít svoji jedinečnou životní cestu, se kterou je plně v souladu, a touto cestou se vydat. Nahráváme rozhovory s lidmi, kteří nás inspirují přemýšlet o věcech jinak, než je běžné, a žít podle svých vlastních pravidel. Já jsem Vít Aora, moje žena je Lucie Aora a vítáme vás v podcastu Svojí cestou!

Dnešní epizoda podcastu je trochu jiná.

Nepřizvali jsme žádného hosta, ale povídáme si mezi čtyřma očima o naší vlastní zkušenosti s takzvaným kokosovým detoxem. 🥥

Je to výzva, kterou jsme společně podstoupili přesně před rokem. Přišlo nám proto příhodné veřejně vydat naše sdílení tohoto prožitku právě teď.

A co že je to vůbec ten kokosový detox?

Kokosový detox je 3denní, 10denní nebo 21denní očistný program navržený Atreyem a Kateřinou Rae, kteří stojí za značkou Wild and Coco.

Wild and Coco už dlouhé roky dováží do Česka mladé kokosy a vyrábí z nich zdraví prospěšné výrobky. Pod jejich kvalitu se oba s Luci můžeme podepsat.

A konkrétně kokosový detox je program, při kterém určitý počet dní půstujete, ale zároveň pijete kokosovou vodu a jíte probiotické kokosové kefíry na podporu funkce žaludku, střev a celého těla. 🥛

Kokosový detox: Lucie a Vít Aora podcast Svojí cestou

Kokosový detox: 10denní kokosová očista

Součástí programu je i úprava svých denních rutin. Například do svých dnů zapojíte očistná dechová cvičení, jógu, audio meditace a další postupy pro ještě větší zintenzivnění fyzické a duševní očisty. 🍃

A proč jsme do kokosového detoxu toho šli? To uslyšíte v rozhovoru. Ale ve zkratce:

Minulý rok jsme cítili, že je čas na vnitřní očistu našich těl spojenou s následnou úpravou našich jídelníčků a stravovacích návyků. Chtěli jsme žít zdravěji a spokojeněji a dopřát tělům takový pořádný restart.

No a jak to dopadlo?

  • Jaké benefity nám kokosový detox přinesl do našich osobních životů i do našeho partnerského života? ⭐
  • Co byste měli vědět, než se sami rozhodnete do detoxu jít? ❓
  • A co na detoxu bylo nejtěžší? 🔥

O tom všem si povídáme v tomto 48. dílu našeho podcastu Svojí cestou. 🙂

Odkazy

Vít Aora

EMOČNÍ OČISTA: ZAČÍNÁME UŽ BRZY!

7. dubna 2024 začne skupinový online kurz emoční očisty.

Budeme se učit lépe pracovat s emocemi a čistit usazenou emoční zátěž, která blokuje přirozený proud naší energie a radosti. Společně se s pomocí funkčních technik osvobodíme od tlaku negativity a vplujeme do větší lehkosti a pohody.

 

Chcete zjistit více a být u toho?

Všechny informace najdete zde:

Vodopád emoční očista