Zpět na blog

Epizodu podcastu si můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

A o čem to dnes je?

Vítejte v podcastu Svojí cestou! Spousta lidí se v životě cítí ztraceně. My ale věříme, že každý může najít svoji jedinečnou životní cestu, se kterou je plně v souladu, a touto cestou se vydat. Nahráváme rozhovory s lidmi, kteří nás inspirují přemýšlet o věcech jinak, než je běžné, a žít podle svých vlastních pravidel.

V dnešní 41. epizodě si povídáme s Denisou Říha Palečkovou.

Denisa je jednou z nejznámějších českých lektorek v oblasti partnerských vztahů, vědomé sexuality a osobního rozvoje.

(👉 Využijte kód SVOJICESTOU a získejte 10% slevu na online programy Denisy: TAJEMSTVÍ ŠŤASTNÉHO VZTAHU a JAK ŽÍT SVÉ SNY)

Už od roku 2002 lidem skrze kurzy, přednášky a články ukazuje, jak si obohatit všechny oblasti života pomocí práce s tělem a sexualitou. Učí je také, jak žít s láskou a vášní v jednom vztahu i po mnoha letech.

Svojí cestou Vít Aora, Denisa Říha Palečková a Lucie Aora

„Z mého pohledu je tak 80 % rozchodů a rozvodů zbytečných.“ – Denisa Říha Palečková

My jsme se při rozhovoru s Denisou zaměřili na oblast partnerství a toho, co můžeme jako muži a ženy v našich vztazích dělat pro to, aby to mezi námi fungovalo ve všech rovinách.

„Rada? Začít od sebe. Nesnažte se druhého měnit. Tím, že začnete od sebe a změníte své vyzařování, často sami nastartujete změny i v tom druhém.“ – Denisa Říha Palečková

Uslyšíte:

  • Co je to mužská a ženská polarita a proč je v partnerství tak klíčová
  • Co dělat, když nám polarita chybí
  • Transformační fáze v partnerství
  • Práce na sobě a na vztahu
  • Ženská i mužská cesta

Celkově je to rozhovor nabitý velkým množstvím hodnoty pro všechny, kteří chtějí žít ve vědomějším a šťastnějším vztahu.

👉 Využijte kód SVOJICESTOU a získejte 10% slevu na online programy Denisy: TAJEMSTVÍ ŠŤASTNÉHO VZTAHU a JAK ŽÍT SVÉ SNY
 

„Rada pro ženy: Postarej se o to, abys byla šťastná a spokojená. To je to, proč ten muž s ní ve výsledku bude chtít být, i když se mu nebude líbit, co dělá. Vždy bude chtít, aby byla šťastná a spokojená. Žádný muž doma nechce ženu, která je ztuhlá, vysátá a brblá.“ – Denisa Říha Palečková

 

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář