Zpět na blog

Epizodu podcastu si můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

A o čem to dnes je?

Vítejte v podcastu Svojí cestou! Spousta lidí se v životě cítí ztraceně. My ale věříme, že každý může najít svoji jedinečnou životní cestu, se kterou je plně v souladu, a touto cestou se vydat. Nahráváme rozhovory s lidmi, kteří nás inspirují přemýšlet o věcech jinak, než je běžné, a žít podle svých vlastních pravidel.

V dnešním 38. rozhovoru si povídáme s Monikou Zítkovou a Kateřinou Cermanovou z projektu WaterFuture.cz.

Tématem je VODA. 🌊

Voda totiž není jenom voda. S vodou se dá doslova čarovat. A to, jak k ní přistupujeme, může mít značný vliv na kvalitu našeho života.

Jestli vodu vnímáte prostě jen jako vodu, možná se vám během rozhovoru změní perspektiva a otevře se před vámi úplně nový vodní svět.

🎧 V rozhovoru uslyšíte:

  •  jak je důležité pít správnou vodu
  • způsoby filtrace a praktické tipy na čištění vody
  • molekula H3O2
  • osobní práce s vodou v nás
  • uchovávání vody v plastu a ve skle
  • rozdíl mezi vodou z kohoutku a ze studánky
  • rozbory vody
  • propojování se s elementem vody

 

Kdybyste se s Mončou a Katkou chtěli spojit a na cokoliv se jich zeptat nebo se blíže seznámit s jejich technologiemi na čištění vody, o kterých se v rozhovoru také bavíme, tak budeme rádi, když jim řeknete, že jste na ně přišli přes náš podcast Svojí cestou.

A teď už si s námi nalejte sklenici vody, udělejte si pohodlí a přejeme vám obohacující a oči otevírající poslech!

 

Odkazy:

Pst... Mám novinku!
Vydal jsem knihu Detox hlavy: Praktické techniky, rituály a postupy pro čistou mysl a skvělý pocit z každého dne.
Omrknout detox

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář