Zpět na blog

Epizodu můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

Jestli na některé z platforem nemůžete novou epizodu najít, zaklikněte si odběr, ať na vás vyskočí ihned, jakmile bude k dispozici – distribuce (obzvlášť na Apple Podcasts) někdy chvíli trvá.

A o čem to dnes je?

Slávek Král (slavekkral.cz) je cestovatel, dobrodruh a bloger.

Pořádá cestovatelský Travel stand-up festival a vydal knihu Stopařův průvodce zeměkoulí 🌎.

Je také držitelem rekordu zapsaného v České knize rekordů v nejdelším autostopu 👍 (300 000 km) a je známý tím, že poslední dva roky všude cestuje se svou fenkou Cory. Bavíme se o tom, jak se člověku na cestách změní přístup k životu i o tom, jak ustát situace, kdy vám jde o život.

„Svět bezpečné místo pro život a rozhodně to není takové, jako nám cpou v televizi. Nastopoval jsem přes 300 000 km v 86 zemích světa a 21 státech v USA a lidi mi pořád říkají že je to nebezpečný.“ – Slávek Král

Díky koronaviru si Slávek na chvíli oddechl od cestování a napsal knížku Stopařův průvodce zeměkoulí, která je plná jeho vtipných (fakt se při čtení nepřestávám smát) a oči-otevírajících příhod z cest kolem světa. Zajímalo mě, jak se taková kniha píše 🖊 a jestli je to fakt tak náročné, jak všichni většina spisovatelů tvrdí.

Popovídali jsme si i o byznysové stránce vydání knihy, tedy jak vybrat kvalitního editora, jak se nespálit při spolupráci s nakladatelstvím a kolik peněz si může autor vydělat 💰.

P.S. V rozhovoru se také dozvíte, jak prodávat knížku přes Tinder.

Přeji vám krásný a taky zábavný poslech!

Líbí se vám moje tvorba?

Nově mě můžete podpořit na Patreonu a získat exkluzivní bonusy!

Jestli vás tento podcast baví a přináší vám do života hodnotu nebo jen chcete podpořit moji tvorbu, jděte na www.patreon.com/luciavita a vyberte si jednu ze tří úrovní odměn. Virtuálně tak mě a moji přítelkyni Luci pozvete na čaj a získáte bonusy, které jinde nenabízíme. 😇🍵🙏 Velké díky!

Vybrat odměnu 💎

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář