Zpět na blog

Epizodu můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

Jestli na některé z platforem nemůžete novou epizodu najít, zaklikněte si odběr, ať na vás vyskočí ihned, jakmile bude k dispozici – distribuce (obzvlášť na Apple Podcasts) někdy chvíli trvá.

A o čem to dnes je?

V dnešním díle si povídám s Jirkou Rosteckým (Instagram, Facebook), kterého možná znáte jako zakladatele portálu MladýPodnikatel.cz, na kterém publikoval již téměř tisíc rozhovorů s podnikateli ze všech různých oborů.

My se ale v rozhovoru nevydáváme na cestu podnikání, ale na cestu mindsetu, tedy nastavení mysli. To, jak si nastavíte hlavu, totiž ovlivní prožívání celého vašeho života včetně toho, zda třeba uspějete právě v podnikání.

🎙 V rozhovoru probíráme:

  • Jak mít více životní energie,
  • jak se zastavit a získat nadhled nad svým životem,
  • co Jirkovi pomohlo, když se cítil na dně,
  • jak vybudovat svou vnitřní sílu,
  • jak v životě nalézat balanc,
  • proč je dobré obklopovat se správnými lidmi,
  • jak se přizpůsobovat změně,
  • jaký je Jirkův největší přínos světu a
  • proč se rozhodovat z lásky.

Přeji vám krásný a inspirativní poslech!

Kniha zmiňovaná Jirkou: Hovory s Bohem.

Líbí se vám moje tvorba?

Nově mě můžete podpořit na Patreonu a získat exkluzivní bonusy!

Jestli vás tento podcast baví a přináší vám do života hodnotu nebo jen chcete podpořit moji tvorbu, jděte na www.patreon.com/luciavita a vyberte si jednu ze tří úrovní odměn. Virtuálně tak mě a moji přítelkyni Luci pozvete na čaj a získáte bonusy, které jinde nenabízíme. 😇🍵🙏 Velké díky!

Vybrat odměnu 💎

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář