Zpět na blog

Epizodu můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

Jestli na některé z platforem nemůžete novou epizodu najít, zaklikněte si odběr, ať na vás vyskočí ihned, jakmile bude k dispozici – distribuce (obzvlášť na Apple Podcasts) někdy chvíli trvá.

A o čem to dnes je?

S kódem S kódem „VÍTEK“ získáte 21% slevu na Honzovu Kuchařku životem.

V dnešním dílu podcastu jsme já a moje přítelkyně Luci navštívili Honzu Vojtěchovského, který spojuje 2 věci mému srdci velmi blízké – vaření a osobní rozvoj.

Honza v kuchyni umí kouzlit – vaří zdravě a zapojuje do vaření nejnovější vědecké a biohackingové poznatky. Jeho výtvory vždy zaslouženě sklízí tuny nadšených ohlasů na sociálních sítích (Facebook, Instagram).

Honzovi v době natáčení běžela crowdfundingová kampaň na HitHitu.

Vydával Kuchařku Životem, ve které se mísí jeho intuitivně vymyšlené recepty a inspirativní příběhy motivující tvořit si šťastnější a naplněnější život. (Využijte kód „VÍTEK“ pro 21% slevu.)

Ptáme se Honzy na jeho cestu k vaření a na to, jaké to bylo otevřít si vlastní restauraci už ve 22 letech. Povídáme si o tom, jak zdravým životním stylem léčit své tělo i svou duši, jak přemýšlet o jezení či nejezení masa a co má společného vaření a meditace.

 

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář