Zpět na blog

Epizodu podcastu si můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

A o čem to dnes je?

Vítejte v podcastu Svojí cestou! Spousta lidí se v životě cítí ztraceně. My ale věříme, že každý může najít svoji jedinečnou životní cestu, se kterou je plně v souladu, a touto cestou se vydat. Nahráváme rozhovory s lidmi, kteří nás inspirují přemýšlet o věcech jinak, než je běžné, a žít podle svých vlastních pravidel.

Někdy se stane, že člověk ucítí touhu vydat se za dobrodružstvím. A když to volání poslechne, často ho to zavede k novým, velkým životním uvědoměním.

Takové volání poslechl náš kamarád Kuba Pelikán, který se dlouhodobě zabývá optimalizací svého těla, mysli a života celkově, učí lidi jógu a věnuje se práci s amazonskou očistnou žábou Kambo. 🐸

Kuba Yube Pelikán

Kubu zavolala Brazílie, konkrétně Amazonský prales a 3týdenní výcvik práce s Kambo medicínou. Nic neplánoval a netušil, co ho potká, sbalil si batoh a vyrazil na cestu. 🌎

Žába Kambo

O tom, co ho na této cestě potkalo, si povídáme v tomto 42. rozhovoru podcastu Svojí cestou.

🎧 Bavíme se o tom:

  1. Kde vznikla Kubova touha po hlubším seberozvoji a jak se to stalo, že se vydal do Brazílie.
  2. Jak se Kuba dostal k indiánskému kmeni v Amazonii, od kterého dostal jméno Yube, jaké výzvy ho tam čekaly a co si díky nim uvědomil. 🏹
  3. A také o momentech intenzivního strachu, kdy se k němu do pralesa donesla zpráva o vypuklé válce na Ukrajině a nebo když uprostřed noci hledal v džungli žábu Kambo, a přitom tam na něj čekalo něco úplně jiného.

Kuba Pelikán lijána Amazonský prales

Jestli v sobě máte touhu po dobrodružství, kterou si nedovolujete projevit, tak vás možná tenhle rozhovor popostrčí otevřít se neznámu a udělat první krok.

Přejeme vám inspirativní poslech!

 

 
Vít Aora

EMOČNÍ OČISTA: ZAČÍNÁME UŽ BRZY!

7. dubna 2024 začne skupinový online kurz emoční očisty.

Budeme se učit lépe pracovat s emocemi a čistit usazenou emoční zátěž, která blokuje přirozený proud naší energie a radosti. Společně se s pomocí funkčních technik osvobodíme od tlaku negativity a vplujeme do větší lehkosti a pohody.

 

Chcete zjistit více a být u toho?

Všechny informace najdete zde:

Vodopád emoční očista