Zpět na blog

Epizodu podcastu si můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

Spousta lidí se v životě cítí ztraceně. My ale věříme, že každý může najít svoji jedinečnou životní cestu, se kterou je plně v souladu, a touto cestou se vydat. Nahráváme rozhovory s lidmi, kteří nás inspirují přemýšlet o věcech jinak, než je běžné, a žít podle svých vlastních hodnot. Já jsem Vít Aora, moje žena je Lucie Aora a vítáme vás v podcastu Svojí cestou!

A o čem to dnes je?

Dnešní epizoda je hodně speciální – nahráli jsme ji na Kostarice a je to také první anglická epizoda tohoto podcastu!

Jestli tedy nemluvíte anglicky, omlouváme se. Orpheus s Avou jsou ale tak zajímaví lidé, že jsme si tuto příležitost nechtěli nechat ujít a rozhodli se vydat anglický díl podcastu. 🙂

My jsme se s Orpheem a Avou setkali už minulé léto na českém Healing Festivalu. Bylo fakt zajímavé, že přestože jsme neměli moc chuť chodit na workshopy a přednášky a spíše jen tak plynuli, trávili čas s přáteli a užívali si pohody a dobrého jídla, tak zrovna workshopy Orphea a Avy si nás zavolaly a byly jedněmi z mála, kterých jsme se za 5 dní zúčastnili.

Největší překvapení přišlo, když jsme později zjistili, že oni dva spolu žijí! To jsme vůbec netušili. Ale každý za sebe nás fascinoval. Orpheus účastníky prováděl vedenou šamanskou cestou a Ava sdílela know-how a techniky, jak si manifestovat svůj vysněný život.

Zjistili jsme také, že žijí na Kostarice a že je možné se za nimi vydat a ubytovat se v jejich seberozvojovém centru Be Home Community, kde i s jejich dcerou žijí a kde pořádají různé workshopy a retreaty. A tak jsme si na ně uložili kontakt.

O několik měsíců později padlo rozhodnutí letět podruhé na Kostariku, napsali jsme jim a ono to vyšlo! Strávili jsme u nich úžasné 2 týdny a měli prostor i nahrát tento rozhovor.

Orpheus se před 25 lety seznámil s uměním Tai-chi, čímž započalo jeho zkoumání práce s energií, spiritualitou a mystikou. Je průvodcem, léčitelem, má titul v tradiční čínské medicíně a diplomy v různých oborech přírodních léčebných metod. Učí Qi-Gong, zabývá se vařením, psaním, akupunkturou, tvorbou hudby a specializuje se na šamanské cesty a léčení pomocí posvátných rostlin. Je také autorem knihy B The Way a pořádá semináře po celém světě.

Ava pracuje primárně se ženami a věnuje se tématu hojnosti a toho, jak si stoupnout do své síly, aktivovat svůj plný potenciál, překonat bloky na této cestě, zářit své dary do světa a vytvořit si život, který opravdu chceme žít.

V rozhovoru si povídáme o tom:

  • Jak Orpheus vytvořil centrum Be home a jaká byla jeho sebeobjevná cesta a největší uvědomění.
  • Povídáme si o vědomí, životu v rovnováze, o jasnosti, meditaci a šamanismu.
  • Ava sdílí svůj osobní příběh o překonání překážek, přijetí nové identity a vydání se na cestu pomáhat ženám být opravdu samy sebou.
  • Bavíme se také o hojnosti, snech a přáních.
  • A také o práci s posvátnými rostlinami.

Jestli chcete poznat 2 velmi zajímavé silné osobnosti a nechat se inspirovat tím vším, co tvoří a čím se zabývají, a možná skrze to chytit inspiraci pro vaše další směřování, nebo se třeba chcete jen uvolnit a užít si příjemný přátelský rozhovor v láskyplné a živé atmosféře Be Home komunity na Kostarice, tenhle rozhovor je pro vás.

Opět jsme k němu nahrávali i video, které můžete zhlédnout na YouTube a nově i na Spotify.

Přejeme vám obohacující poslech!

Odkazy

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář