Zpět na blog

Epizodu podcastu si můžete poslechnout těmito způsoby:

Poslouchej na Spotify
Poslouchej podcast Mindset Upgrade na Youtube
Poslouchej na Apple podcasts
Poslouchej na Google Podcasts

A o čem to dnes je?

Spousta lidí se v životě cítí ztraceně. My ale věříme, že každý může najít svoji jedinečnou životní cestu, se kterou je plně v souladu, a touto cestou se vydat. Nahráváme rozhovory s lidmi, kteří nás inspirují přemýšlet o věcech jinak, než je běžné, a žít podle svých vlastních pravidel. Já jsem Vít Aora, moje žena je Lucie Aora a vítáme vás v podcastu Svojí cestou!

V roce 2018 jsem se nechal na 7 dní zavřít do naprosté tmy. 🌑

Byl to zážitek na celý život.

Pobyty ve tmě jsou dnes už velmi známou a populární možností sebepoznávání. Naprostá většina lidí ale ve tmě nikdy nebyla a zajímá je, jaké to je.

My jsme s mojí ženou Luci o mém osobním prožitku s pobytem ve tmě minulý rok nahráli rozhovor pro naše podporovatele na portálu Patreon.

Protože se už ale Patreonu nevěnujeme, rozhodli jsme se tento rozhovor publikovat veřejně pro všechny, koho by mohl zajímat.

V rozhovoru o pobytu ve tmě uslyšíte:

  • Pro koho pobyt ve tmě je a proč do něj jít
  • Jak se na něj připravit
  • O výzvách, které jsem tam prožil a uvědoměních, která jsem ve tmě získal 🔥
  • A o všem dalším, co by vás mohlo zajímat

Oslovuje vás nějakým způsobem téma pobytu ve tmě?

Pak věříme, že vás tento rozhovor posune blíže k rozhodnutí, zda na pobyt jít. Nebo vás jiným způsobem inspiruje a nasměruje na vaší jedinečné životní cestě.

Přejeme vám obohacující poslech! 🙏

O pobytu ve tmě jsem dále napsal tento článek:

Pobyt ve tmě: Jak mě 7 dní ve tmě učilo užívat si Nicnedělání

A také jsme s Luci nahráli rozhovor s Lenčou a Tomem, u kterých jsem na pobytu ve tmě byl:

MUP #4 Pobyt ve tmě s Lenčou a Tomem z lecba-tmou.cz

 

Připojte se k více než 5 000 odběratelům mého pátečního Mindset Newsletteru. Jednou za 14 dní získáte 5 praktických tipů pro váš seberozvoj.

optin form

Nech to jít:
3 týdny k emoční svobodě

Aktuálně můžete projít mým novým online kurzem práce s emocemi. Propustíte usazené emoce z minulosti, naučíte se zvládat emoční vlny, více přijímat sebe a své emoce a uvolníte se do života ve větší lehkosti, radosti a emoční vyrovnanosti.

Vít Aora

MINDSET NEWSLETTER

Přidejte se k více než 5 tisícům lidí a odebírejte můj 14denní páteční Mindset Newsletter. Sdílím v něm vždy 5 krátkých tipů pro nastavení mysli, zkvalitnění života a skutečné sebepoznání.

Navíc vám zdarma pošlu jednu z mých nejoblíbenějších vedených meditací Energetický restart, která vám pomůže se za 11 minut kdykoliv přeladit do klidu a pohody.

formulář